ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία από την Ανακασιά και πάνω – Κλειστή η ΠΑΘΕ

μόνο-με-αλυσίδες-η-κυκλοφορία-από-την-α-911234

Επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας εκδόθηκε σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη Μαγνησία.

Όπως ανακοινώθηκε είναι υποχρεωτική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων ανάλογων αντιολισθητικών μέσων στα οχήματα όλων των τύπων που κινούνται στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από την Ανακασιά μέχρι την παραλία Χορευτού, από τις 08.00 σήμερα και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Η απόφαση θα εφαρμοστεί με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βόλου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 26 και 27 του άρθρου 81 του Ν. 2696/1999 (Α57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.».

Ακόμη, παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ χθες στις 20:00 και αφορά κάθε είδους βαρέως οχήματα μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων για το τμήμα του Κύριου Έργου Παραχώρησης (ΚΕΠ), ήτοι από τη χ/θ 261+280 (όρια νομού Φθιώτιδας – νομού Μαγνησίας) έως τη χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. καθώς και στο παράπλευρο δίκτυο του Αυτοκινητόδρομου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από όρια με νομό Φθιώτιδας και μέχρι το Βελεστίνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου