ΤΟΠΙΚΑ

Κομμάτι σοβά τρύπησε οροφή αυτοκινήτου στη μέση της Δημητριάδος!

κομμάτι-σοβά-τρύπησε-οροφή-αυτοκινήτ-911172

Εφυγε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και προσγειώθηκε στο εσωτερικό του ΙΧ στο λεβιέ του χειρόφρενου- Από θαύμα δεν τραυματίστηκε πολίτης

Κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από μπαλκόνι πολυκατοικίας, έπεσε και τρύπησε οροφή αυτοκινήτου πριν «προσγειωθεί» στον λεβιέ του χειρόφρενου. Το περιστατικό σημειώθηκε , στις τρεις περίπου το μεσημέρι, στη λεωφόρο Δημητριάδος στον Βόλο και καθαρά από τύχη οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

Ο σοβάς έπεσε από πολυκατοικία επί της Δημητριάδος πριν τη Μαυροκορδάτου. Δημότης είχε σταθμεύσει προσωρινά το αυτοκίνητό του στην εσοχή που υπάρχει στο πεζοδρόμιο για τον σκοπό αυτό. Ελειψε για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει τη δουλειά του και επέστρεψε. Ανοιξε το αυτοκίνητο να μπει μέσα και βρήκε στον λεβιέ του χειρόφρενου, ένα μεγάλο κομμάτι σοβά, σαν πέτρα ή μάρμαρο όπως το περιέγραψε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Το κομμάτι ήταν τόσο μεγάλο όσο η παλάμη μου. Και μιλάμε για την παλάμη ενήλικα. Στην αρχή νόμισα ότι μου έσπασαν κάποιο παράθυρο κι ότι επιχείρησαν να μου ανοίξουν το αυτοκίνητο. Διαπίστωσα όμως ότι το κομμάτι είχε μπει από την οροφή. Τρύπησε την κουκούλα», ανέφερε.

Επί τόπου κλήθηκε αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν αλλά και η ασφάλεια του οδηγού, ο οποίος θα διεκδικήσει αποζημίωση από την πολυκατοικία. Όπως ανέφερε η ζημιά είναι περίπου χίλια ευρώ, ωστόσο εστίασε στην επικινδυνότητα. «Μιλάμε για ένα πολυσύχναστο σημείο, στη Δημητριάδος. Αν περνούσε εκείνη την ώρα ένας πεζός; Υπάρχουν εμφανείς ρωγμές και στα άλλα μπαλκόνια. Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να φροντίζουν για τις περιουσίες τους», ανέφερε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου