ΤΟΠΙΚΑ

Μισός αιώνας προσφοράς στον προσκοπισμό

μισός-αιώνας-προσφοράς-στον-προσκοπι-910492

H Eνωση Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακής Εφορίας Μαγνησίας γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της

Το 2023 είναι μία χρονιά ορόσημο για την Ενωση Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακής Εφορίας Μαγνησίας, καθώς συμπληρώνει μισό αιώνα «ζωής». Πενήντα χρόνια προσφοράς στον προσκοπισμό, έχοντας να παρουσιάσει ένα πλούσιο έργο και δράσεις με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Πριν από λίγες μέρες, μέσα σε μία πολύ ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, η Ενωση Ενωση Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακής Εφορίας Μαγνησίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, μία εκδήλωση η οποία ουσιαστικά σηματοδότης την έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν όλη τη χρονιά, με αφορμή τα 50α γενέθλια.

Ομόφωνα αποφασίστηκε «να μεταλαμπαδεύσουμε το προσκοπικό πνεύμα που μάθαμε να μας διακρίνει κατά τη διάρκεια της προσκοπικής μας ζωής και να υπηρετούμε το «Εσο έτοιμος», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και τραγούδια. Στην κιθάρα ήταν ο Μπάμπης Βαΐτσης και στις φυσαρμόνικες οι Θανάσης Τριγκώνης και Νίκος Τσαούτος. Τυχερός ήταν ο Δημήτρης Χατζηδάκης που έτυχε το φλουρί, προσφορά της Πηνελόπης Οικονομίδη- Νεμπή και του Κώστα Νεμπή, παλαιού μέλος της Ενωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου