ΤΟΠΙΚΑ

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοίγει το Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών

ελστατ-ανοίγει-το-μητρώο-ιδιωτών-συνε-910483

Η ΕΛΣΤΑΤ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την ένταξή τους στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2023. Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο νέο Μητρώο ΙΣ θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Η αίτηση αποτελεί παράλληλα υπεύθυνη δήλωση για όλα τα αναφερόμενα σε αυτήν.

Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνεται από την 12η ώρα της 3ης Φεβρουαρίου 2023 έως και την 24η ώρα της 6ης Μαρτίου 2023 στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=19622023:5558

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για ένταξη στο Μητρώο ΙΣ έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα, τα οποία είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή έχουν πιστοποιητικό Ελληνομάθειας αντίστοιχου επιπέδου, ηλικίας 18 έως 67 ετών.

Ειδικά για τη συμμετοχή στην Ετήσια Γεωργική Έρευνα (ΕΓΕ) δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο πτυχιούχοι γεωπόνοι (γεωτεχνικοί) Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22-67 ετών, με γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης ένταξης στο Μητρώο ΙΣ οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ και υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς και όσοι υπηρετούν τη θητεία τους στο στρατό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου