ΤΟΠΙΚΑ

Ζωή στο Ορφανοτροφείο για 13χρονη με δύο γονείς

ζωή-στο-ορφανοτροφείο-για-13χρονη-με-δύο-910459

Η μικρή κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο πατέρας της και φιλοξενείται στη δομή με εισαγγελική εντολή

Ακόμη τρεις μήνες στο Ορφανοτροφείο Βόλου θα παραμείνει 13χρονη που κατήγγειλε, τον περασμένο Δεκέμβριο, ότι την χτύπησε ο πατέρας της.

Η δίκη του 40χρονου άντρα, που έχει την υποστήριξη του 15χρονου γιου του, ο οποίος δηλώνει πως καμία καταγγελία της αδελφής του δεν ευσταθεί, αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά χθες και θα γίνει τον Ιούνιο, ώστε να καταθέσει και η ανήλικη.

Χθες στο δικαστήριο εμφανίστηκε η μητέρα της ανήλικης που διεκδικεί την επιμέλειά της, αλλά με δικαστική απόφαση έχει κριθεί ακατάλληλη. Η μητέρα έχει καταδικαστεί σε έναν χρόνο για συνέργεια σε ασέλγεια, καθώς ο σύντροφός της παρενόχλησε σεξουαλικά την 13χρονη, το 2016.

Η 13χρονη με εντολή εισαγγελέα φιλοξενείται στο Ορφανοτροφείο, μετά το περιστατικό με τον πατέρα της, ενώ ο 40χρονος, που αρνείται ότι χτύπησε την κόρη του, έχει την επιμέλεια των παιδιών τα τελευταία έξι χρόνια. Από τις κοινωνικές υπηρεσίες που επισκέφθηκαν με εισαγγελική εντολή του σπίτι του 40χρονου, κρίθηκε πως το περιβάλλον είναι ακατάλληλο για να μεγαλώνουν παιδιά καθώς επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες από άποψη υγιεινής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου