ΤΟΠΙΚΑ

Βιωματικό σεμινάριο από την «Πρόταση Ζωής»

βιωματικό-σεμινάριο-από-την-πρόταση-910119

Διαδικτυακό Επιμορφωτικό- Βιωματικό Σεμινάριο διάρκειας τριών ωρών διοργανώθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα, από το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» Μαγνησίας.

Βασικό θέμα του σεμιναρίου ήταν «Η συμβολή του εκπαιδευτικού στη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων στο σχολείο», στο οποίο συμμετείχε το Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις Ευξεινούπολης και άλλα σχολεία του Ν. Μαγνησίας.

Οι εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν το βιωματικό σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την συμβολή του εκπαιδευτικού στη βελτίωση των σχέσεων στο σχολείο, από την Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης “Πρόταση Ζωής Μαγνησίας” Ψυχολόγο κ. Μαίρη Μπακατσέλου και την Επιστημονική Σύμβουλο, Κοινωνιολόγο κ. Γιούλη Πετροπούλου.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί, μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τεχνικές είχαν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν το ανωτέρω θέμα και να αναδείξουν τρόπους ώστε να διαχειριστούν και να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες κρίσεις και προκλήσεις που αγγίζουν το έργο του εκπαιδευτικού και τη σχολική ζωή.

Οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια ευχαριστούν θερμά την κ. Μπακατσέλου Μαίρη και την κ. Πετροπούλου Γιούλη για την ανταπόκριση στην πρόσκληση του σχολείου και την υλοποίηση του σημαντικού διαδικτυακού βιωματικού σεμιναρίου. Επίσης ευχαριστούν τον Πρόεδρο της «Πρότασης Ζωής» κ. Ζιγγιρίδη Ευθύμιο για την πολύτιμη συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου