ΤΟΠΙΚΑ

Νέες αναστολές υδροδότησης σε οφειλέτες από τη ΔΕΥΑΜΒ

νέες-αναστολές-υδροδότησης-σε-οφειλέ-909984

Με κανονικούς ρυθμούς εξελίσσεται το πρόγραμμα των διακοπών υδροδότησης από τη ΔΕΥΑΜΒ σε παροχές των καταναλωτών που έχουν δύο ανεξόφλητους λογαριασμούς ή έχουν παραβιάσει τον διακανονισμό της οφειλής τους με καθυστέρηση εξόφλησης δύο δόσεων.

Με νέα ανακοίνωση η ΔΕΥΑΜΒ ενημερώνει ότι πέραν αυτών, από την Τετάρτη 07.12.2022 θα ξεκινήσει πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης στους καταναλωτές που οφείλουν ποσό μεγαλύτερο από 1.000 €. Παρέχεται ο χρόνος των δύο εργάσιμων ημερών ήτοι της Παρασκευής 02.12.2022 και Δευτέρας 05.12.2022 για την τακτοποίηση των οφειλών.

«Καλούμε τους καταναλωτές να προβούν στην τακτοποίηση των οφειλών, ώστε να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή υδροδότησης. Επισημαίνουμε ότι, στους καταναλωτές με οφειλή μεγαλύτερη των 1000 €, οι οποίοι έχουν τυχόν παραβιάσει την προγενέστερη διακοπή υδροδότησης, θα επιβληθεί πλήρης αποβολή από το δίκτυο ύδρευσης και για την επανάληψη της υδροδότησης θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία νέας σύνδεσης» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, η Υπηρεσία θα προχωρήσει σε αναστολές υδροδότησης στους καταναλωτές που οι συνολικές οφειλές τους προς την ΔΕΥΑΜΒ, υπερβαίνουν το ποσό των 500 €.

Στην έννοια συνολικές οφειλές περιλαμβάνονται οφειλές από τέλη ύδρευσης, από διακλαδώσεις αποχέτευσης και οι ληξιπρόθεσμες δόσεις διακανονισμών.

Οι αναστολές υδροδότησης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να παρασχεθεί χρονικό διάστημα τριών εργασίμων ημερών στους ενδιαφερόμενους, προς τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου