ΤΟΠΙΚΑ

Επεισόδιο οπαδικής βίας καταγγέλλει 50χρονος – «Μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ!!!»

επεισόδιο-οπαδικής-βίας-καταγγέλλει-50-909125

«Τι ομάδα είσαι» φέρεται να τον ρώτησε ομάδα εφήβων, που όρμηξαν να τον χτυπήσουν

Ένα σοβαρό περιστατικό που ενέχει χαρακτηριστικά οπαδικής βίας, αν πράγματι εξελίχτηκε έτσι όπως το περιγράφει ένας 50χρονος, φέρεται να σημειώθηκε χθες περίπου στις 11 το πρωί, στην οδό Μελίνας Μερκούρη, στο ύψος του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας, ο 50χρονος, ο οποίος σημειωτέον αναφέρει ότι έκανε επώνυμη αναφορά και στο «100», την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, έχοντας προορισμό το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, όπου είχε μία δουλειά, μία ομάδα τεσσάρων νέων παιδιών, ηλικίας από 14 έως 17 χρόνων, πέρασαν απέναντι στο πεζοδρόμιο όπου κινούνταν ο ίδιος και άρχισαν να ζητούν επίμονα να τους πει τι ομάδα είναι.

«Μου την πέσανε και με ρώτησαν εμένα που είμαι 50 χρόνων και χωρίς να έχω κάποιο διακριτικό ή τατουάζ τι ομάδα είμαι. Όταν τους είπα γιατί ρωτάτε ρε παιδιά, εγώ θα ήμουν πατέρας σας, εκείνοι συνέχισαν. Εκαναν και κινήσεις να με χτυπήσουν, μάλιστα ένας προσπάθησε να με κλωτσήσει στο πρόσωπο. Δεν έδειξα σημάδια φόβου, γιατί ήξερα πως, ότι και να έλεγα δεν θα κάνανε κάτι σε ένα 50χρονο. Αλλά σε ένα παιδί της ηλικίας τους; Τελικά, δεν απάντησα και τότε τρία παιδιά μου είπαν «μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ!!! και φύγανε», συνεχίζει την περιγραφή ο ίδιος.

Ο 50χρονος ενημερώνει επίσης ότι έκανε επώνυμη αναφορά στην αστυνομία, θέλοντας να «κρούσει» το καμπανάκι για τυχόν μιμητικές συμπεριφορές, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταγραφεί περιστατικά οπαδικής βίας με ολέθριες μάλιστα συνέπειες.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου