ΤΟΠΙΚΑ

«Φλόγα» εθελοντικής προσφοράς από λιμενικούς και άλλους Βολιώτες

φλόγα-εθελοντικής-προσφοράς-από-λι-908920

Τριάντα φιάλες αίμα για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

Σε μια περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες οι λιμενικοί της Ενωσης Προσωπικού Κεντρικής Ελλάδος μπήκαν μπροστά στη μάχη της εθελοντικής αιμοδότησης.

Σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φλόγα» αποφάσισαν να συνδράμουν τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και πραγματοποίησαν χθες εθελοντική αιμοδοσία. Η κινητή μονάδα στήθηκε στο λιμάνι του Βόλου, όπου προσήλθαν και αιμοδότησαν λιμενικοί, αλλά και εκπρόσωποι άλλων φορέων που στήριξαν την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρώθηκαν περίπου 30 φιάλες αίματος που θα παραδοθούν στην τράπεζα αίματος της «Φλόγας», ενώ με τέτοιες δράσεις οι λιμενικοί επιβεβαίωσαν ότι αποτελούν σταθερούς υποστηρικτές της τοπικής κοινωνίας.

«Σας ευχαριστήσουμε που στηρίξατε την πρωτοβουλία μας για εθελοντική αιμοδοσία για τα παιδιά τις Φλόγας. Στους δεκάδες συναδέλφους και συντοπίτες μας που ήταν μαζί μας ενισχύοντας τη δράση μας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Ανανεώνουμε το ραντεβού για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στην παραλία του Βόλου μετατρέποντας σε μαζική αιμοδοσία υπέρ της Φλόγας την συμμετοχή όλων σας», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα social media ο πρόεδρος της Ενωσης Κώστας Κυράνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου