ΤΟΠΙΚΑ

Ο εγγαμος βίος εξελίχθηκε σε «κόλαση»

ο-εγγαμος-βίος-εξελίχθηκε-σε-κόλαση-908763

Ξυλοδαρμοί και καβγάδες τούς οδήγησαν στα δικαστήρια – Ακόμη ένα σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη δικαιοσύνη

Οι υποψίες ότι η σύζυγός του τον απατά, σε συνδυασμό με το ποτό, έχουν «τρελάνει» έναν 45χρονο άντρα στον Αλμυρό, ο οποίος ερμηνεύει ακόμα και τα ιατρικά αποτελέσματα των εξετάσεων της συνομήλικης συζύγου του, εκδίδοντας προσωπικές γνωματεύσεις.

Το ζευγάρι ζει σε «κόλαση» που το ίδιο δημιούργησε με αλλεπάλληλους καβγάδες εδώ και έξι χρόνια. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για ξυλοδαρμό και χθες έφτασαν στα δικαστήρια με κατηγορούμενο τον σύζυγο.

Ο 45χρονος κατηγορεί τη γυναίκα του για εξωσυζυγική σχέση, γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο «επιβεβαίωσαν και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, για τα αποτελέσματα των οποίων ρώτησε ο ίδιος φίλους του γιατρούς» και εξέδωσε από τις πληροφορίες που συνέλεξε προσωπική … γνωμάτευση.

Η σύζυγός του, σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, είναι επιθετική, τον χτυπά και τον προσβάλλει. Η σύζυγος δήλωσε πως ο 45χρονος πίνει και την χτυπάει, ενώ το περασμένο Σάββατο απείλησε την ίδια και τα παιδιά ότι θα τους πετάξει έξω από το σπίτι.

Η ανήλικη κόρη της βλέποντας τον καβγά να αγριεύει και εφόσον ο πατέρας είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάλεσε την αστυνομία.

«Η κατάσταση έχει μεταξύ μας ξεφύγει . Με κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση, παρακολουθεί το κινητό μου, με βρίζει χυδαία . Δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση, έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στην κόρη μας», είπε η γυναίκα που πήρε τα παιδιά και μετακόμισε στους γονείς της.

«Ηπια για να καταπιώ την εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν πάει άλλο. Με εξευτελίζει. Εγώ θέλω να βρω μια γυναίκα ήσυχη, να μου μαγειρεύει, να περάσω την ζωή μου. Εκείνη με βρίζει και με χτυπάει και το Σάββατο με χτύπησε, αλλά δεν σήκωσα χέρι. Κάθισα και τις έφαγα», ήταν η απάντηση του κατηγορούμενου, που δεν δέχτηκε καμία κατηγορία εναντίον του.

Καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για την εξύβριση, με τριετή αναστολή και με την προϋπόθεση ότι δεν θα πλησιάζει την σύζυγό του στα 100 μέτρα. Οι σύζυγοι δήλωσαν πως άμεσα θα κινήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου