ΤΟΠΙΚΑ

Κοπή πίτας στο ΚΗΦΗ Αγχιάλου

κοπή-πίτας-στο-κηφη-αγχιάλου-908624

Με μια όμορφη γιορτή και την κοπή της βασιλόπιτας οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Αγχιάλου υποδέχτηκαν τον ερχομό του 2023.

Στον φιλόξενο χώρο του Κ.Η.Φ.Η, δομή της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», το προσωπικό και ωφελούμενοι υποδέχτηκαν την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου κ. Βασιλική Πυργάνη – Παρασκευοπούλου η οποία στο καλωσόρισμα ανέφερε πόσο χαρούμενη αισθάνεται που μετά από δύο και πλέον χρόνια απομόνωσης λόγω της υγειονομικής κρίσης βρέθηκε και πάλι κοντά στους ηλικιωμένους. Παράλληλα η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου κ. Χάλαρη Σοφία έστειλε τις θερμότερες ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Αναφορικά με τις δράσεις που διοργανώνονται στο Κ.Η.Φ.Η έχουν ως στόχο τα άτομα της τρίτης ηλικίας να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και συνάμα να ενημερώνονται για ιατρικά θέματα αλλά και θέματα πρόληψης που τους ενδιαφέρουν άμεσα. Τέλος, η χορωδία του Κ.Η.Φ.Η τραγούδησε αγαπημένες μελωδίες μαζί με το προσωπικό δημιουργώντας μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου