ΤΟΠΙΚΑ

Σε πρόγραμμα ψυχολογικής διαχείρισης η 40χρονη με το ψαλίδι

σε-πρόγραμμα-ψυχολογικής-διαχείριση-908082

Δεύτερη ευκαιρία έδωσε το δικαστήριο στη γυναίκα που επιτέθηκε σε σύζυγο και γιο

Μια οικογένεια που έφτασε στα δικαστήρια, επειδή η μητέρα επιτέθηκε με ψαλίδι τραυματίζοντας ελαφρά τον σύζυγο και τον γιο της επάνω σε καβγά, θέλησε χθες ενώπιον των δικαστών να δώσει δεύτερη ευκαιρία και να μην υπάρξει διάλυσή της.

Για την επίθεση με το ψαλίδι, άρχισε χθες η διαδικασία ποινική διαμεσολάβηση και με την προϋπόθεση η γυναίκα να παρακολουθήσει πρόγραμμα ψυχολογικής διαχείρισης.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου ελαφρά τραυματισμένοι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Η 40χρονη σύζυγος επιτέθηκε, μετά από καβγά στις 4 το πρωί, στον 42χρονο άντρα της και όταν ο 21χρονος γιος της επενέβη στη σύγκρουση, η γυναίκα πήρε το ψαλίδι από την κουζίνα και τους χτύπησε, προκαλώντας τους ευτυχώς επιπόλαια τραύματα, στην πλάτη και την κοιλιά, αντίστοιχα.

Η παρέμβαση του γιου της στον καβγά την έβγαλε εκτός εαυτού, δηλώνοντας η ίδια τους αστυνομικούς πως δεν ήθελε να κάνει σε κανέναν κακό.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, η 40χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ζητώντας τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, με τον σύζυγό της να την συγχωρεί, αλλά ο γιος της ήταν ανένδοτος και στη μητέρα τριών παιδιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για άσκηση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλή.

Χθες, εφόσον επίσημα ξεκίνησε η ποινική διαμεσολάβηση, με τον όρο και της ένταξης σε πρόγραμμα, η γυναίκα επέστρεψε σπίτι με την οικογένειά της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου