ΤΟΠΙΚΑ

Με υπογραφή… Γουργουλιάνη σκευάσματα για την καρδιά – Νέα απάτη με στόχο τον γνωστό γιατρό

με-υπογραφή-γουργουλιάνη-σκευάσματ-908053

Ο καθηγητής πνευμονολογίας κινήθηκε αμέσως νομικά- Η ανάρτηση στο Facebook και τα σκευάσματα που πουλούσε

Στο «στόχαστρο» επιτηδείων, που εκμεταλλευόμενοι το όνομά του θέλησαν να πλουτίσουν και να εξαπατήσουν κόσμο, έπεσε ο γνωστός καθηγητής πνευμονολογίας Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης.

Ο ίδιος μέσω μία ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα, εξηγεί ότι δεν είναι ο ίδιος που «προτείνει» συγκεκριμένα ιατρικά σκευάσματα αλλά πρόκειται για μία αδίστακτη ηλεκτρονική απάτη. Όπως αναφέρει, φίλοι του τον ενημέρωσαν και αμέσως κινήθηκε νομικά για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι ο γνωστός πνευμονολόγος, που έγινε ευρέως γνωστός και μέσα από την πανδημία, εμφανίζεται στην απάτη ως καρδιολόγος.

Χαρακτηριστικά η ανάρτησή του αναφέρει:

«Ενα ακόμα πάθημα απο την πανδημία, ελπίζω το τελευταίο! Μια αδίστακτη ηλεκτρονική απάτη σε κάνει καρδιολόγο, για να πουλήσει στους καλοπροαίρετου, διαδικτυακά «καθαριστικά φάρμακα αγγείων»!! Για την αντιμετώπισή της, αμέσως μόλις με ενημέρωσαν φίλοι, χρειάστηκαν αρκετά τηλεφωνήματα στις αρμόδιες αρχές, δυο επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα και τελικά υποβολή μήνυσης στο τμήμα ασφαλείας. Αισθάνομαι ότι οι διαδικτυακοί απατεώνες μπορεί να τρέχουν γρηγορότερα από τις επίσημες αρχές!!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου