ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή αρραβώνα κατέληξε σε… συλλήψεις

γιορτή-αρραβώνα-κατέληξε-σε-συλλήψε-90795

Είχαν στη διαπασών τη μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας από προχθές το βράδυ μέχρι και χθες τα ξημερώματα και αναστάτωναν όλη τη γύρω περιοχή παρά τις συνεχείς συστάσεις των αστυνομικών να χαμηλώσουν την ένταση και να μη διαταράσσουν την κοινή ησυχία.

Στη σύλληψη δύο Ρομά ηλικίας 43 και 37 ετών προχώρησαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά γιόρταζαν τον αρραβώνα συγγενικού τους προσώπου στο σπίτι όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν συγκεντρωμένα τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και ένα ζευγάρι.

Οι κλήσεις στο 100 έπεφταν βροχή. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής δεν μπορούσαν να ησυχάσουν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συστάσεις τουλάχιστον δύο φορές. Ομως, οι Ρομά φαίνεται ότι δεν αποκαρδιώνονταν και δεν το έβαζαν κάτω. Συνέχιζαν να διασκεδάζουν αδιαφορώντας τόσο για τους κατοίκους της γύρω περιοχής, όσο και για τους αστυνομικούς.

Τελικά οδηγήθηκαν στο Τμήμα. Οι αστυνομικοί τούς συνέλαβαν χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναζητεί να συλλάβει ακόμη έναν Ρομά που διέφυγε της σύλληψης.

Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον τους έχει κινηθεί διαδικασία Αυτοφώρου. Σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν στα Δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να δικαστούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου