ΤΟΠΙΚΑ

Στην Αργαλαστή ο Κων. Μαραβέγιας

στην-αργαλαστή-ο-κων-μαραβέγιας-907717

Επισκέψεις σε Κέντρο Υγείας, Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστική

Συνολική ενημέρωση για τη λειτουργία κρίσιμων υπηρεσιών του Δήμου Νοτίου Πηλίου, είχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αργαλαστή, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε διαδοχικά το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής, όπου σε συναντήσεις με διοικητικά στελέχη και προσωπικό, συζήτησε αναλυτικά για τις ανάγκες των δομών, τις ελλείψεις και τις δυσλειτουργίες.

Στο Κέντρο Υγείας, κυριάρχησαν το ζήτημα της υποστελέχωσης και τα κτιριακά προβλήματα που δυσχεραίνουν αφενός το έργο των υγειονομικών, αφετέρου την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Στο Αστυνομικό Τμήμα, τέθηκε ως μείζον θέμα η δυσκολία αστυνόμευσης της περιοχής εξαιτίας της μεγάλης γεωγραφικής έκτασης του Δήμου, ενώ στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, καταγράφηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν για την αναβάθμιση του επιχειρησιακού έργου.

Ο κ. Μαραβέγιας υπενθύμισε ότι για όλα τα παραπάνω ζητήματα έχει ασκήσει επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και σε μεγάλο βαθμό έχουν αμβλυνθεί τα προβλήματα. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε μέσο πίεσης, προκειμένου να κλείσουν σταδιακά οι εκκρεμότητες και να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου