ΤΟΠΙΚΑ

Αριστοτέχνης στις κλεψιές συνελήφθη από την Αστυνομία

αριστοτέχνης-στις-κλεψιές-συνελήφθη-907645

Ο 25χρονος Βολιώτης δήλωσε τοξικομανής στους δικαστές, όπου οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Τοξικομανής δήλωσε χθες στους δικαστές ένας 25χρονος Ρομά που συνελήφθη να κλέβει κινητά και κάρτες μέσα από δύο καταστήματα του Βόλου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, είναι σεσημασμένος για κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη ποτέ για ναρκωτικά και οι δικαστές στο Αυτόφωρο δεν πίστεψαν το σενάριο περί χρήσης ουσιών, με στόχο να «πέσει στα μαλακά».

Ο ίδιος πάντως έχει παραδεχθεί τις πράξεις του και θεωρείται από την αστυνομία «κακός μπελάς», καθώς απασχολεί το τμήμα Βόλου συχνά για κλοπές. Κάθε αφηρημάδα ενός ιδιοκτήτη πορτοφολιού ή τσάντας, όταν ο 25χρονος βρίσκεται στον ίδιο χώρο, πληρώνεται ακριβά.

Ο 25χρονος συνελήφθη προχθές το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, στις 24 Ιανουαρίου το απόγευμα μετέβη σε κατάστημα χαρτικών και οικιακών ειδών στο Βόλο και αφαίρεσε από τον πάγκο του καταστήματος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου της υπαλλήλου. Στις 22 του μήνα, το απόγευμα, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης και αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, καθώς επίσης και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων της υπαλλήλου.

Ακολούθως, χρησιμοποιώντας την κάρτα πραγματοποίησε συνολικά 4 συναλλαγές, συνολικής χρηματικής αξίας 39,30 ευρώ.

Η δίκη του στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της κλοπής κατ’ εξακολούθηση αναβλήθηκε για σήμερα, καθώς δεν εμφανίστηκαν οι παθούσες για να καταθέσουν και αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου