ΤΟΠΙΚΑ

Κοπή πίτας από το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βόλου

κοπή-πίτας-από-το-7ο-σύστημα-ναυτοπροσκ-907485

Συνολικά 75 χρόνια ζωής, ύπαρξης και προσφοράς συμπληρώνει το 7ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βόλου και το γιορτάζει με μία μεγάλη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας.

«Στην αυγή του 2023 το 7ο Σύστημα συμπληρώνει 75 χρόνια ιστορίας με προσφορά στην κοινωνία, στη πόλη, στη φύση, στη ζωή. Από τότε που ξεπήδησε μέχρι σήμερα διαμορφώνει τον χαρακτήρα μας, τις αντιλήψεις μας, χτίζει φιλίες ζωής, δημιουργεί ζωντανές αναμνήσεις με γέλια και μόνο χαρές. Κοντά στην θάλασσα, στους Γλάρους, στα Δελφίνια, στα πανιά, στα κουπιά, στον αέρα που φουσκώνει το φλόκο, ζήσαμε και φέτος 365 απίθανες μέρες γεμάτες ΖΩΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΓΑΠΗ, ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές, τα Μέλη Προσκοπικού Δικτύου, τα Ενήλικα Στελέχη και οι Παλαιοί Πρόσκοποι του 7ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου σας προσκαλούμε στη Κοπή της Βασιλόπιτας του 2023. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Βόλου (Σταδίου 1). Γονείς και φίλοι θα έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ανασκόπηση των δράσεων μας και φυσικά να αναπολήσουν τις όμορφες προσκοπικές στιγμές του 2022» αναφέρεται στην πρόσκληση των προσκόπων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου