ΤΟΠΙΚΑ

Η κακοκαιρία «χτύπησε» το Πολυτεχνείο – Φοιτητές έδωσαν εξετάσεις με φακούς

η-κακοκαιρία-χτύπησε-το-πολυτεχνεί-907445

Η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα οι φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών αναγκάστηκαν να δώσουν εξετάσεις με φακούς

Με τη βοήθεια των φακών των κινητών τους έδωσαν εξετάσεις νωρίτερα την Πέμπτη οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του ΕΜΠ καθώς η έντονη βροχόπτωση που πλήττει από το πρωί την Αθήνα προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές.

Όπως κατήγγειλε η Πανσπουδαστική ΚΣ στα Δ.Σ των φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας «στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό. Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα. Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά….έβρεξε».

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως πρέπει «να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματα τους λόγω των καιρικών συνθηκών και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ’τα Ιδρύματα».

gewponiko
gewponiko2

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου