ΤΟΠΙΚΑ

Κυρίαρχος στις διεθνείς μεταφορές ο όμιλος VGroup

κυρίαρχος-στις-διεθνείς-μεταφορές-ο-ό-906076

Η δημιουργική πορεία των 98 χρόνων της οικογένειας Βαρούτσικος – Θέση της ότι το επιχειρείν εξελίσσεται χάρη στους τολμηρούς οραματιστές.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου VGROUP της οικογένειας Βαρούτσικος. Το προσωπικό του Ομίλου, με τις οικογένειές τους, και εκπρόσωποι φορέων βρέθηκαν στο Egalite Club, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου, προκειμένου να ευχηθούν για τη νέα χρονιά και να διασκεδάσουν, ενώ μεγάλα δώρα περίμεναν τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.

Οι ευχές για μία δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά σε κάθε επίπεδο ήταν ασταμάτητες από όλους όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου VGROUP. Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το «παρών» συνεργάτες και επίτιμοι καλεσμένοι.

Ευχαριστώντας όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Ομίλου Γεώργιος Βαρούτσικος τόνισε: «Ξεκινάμε δυναμικά το 2023, ανανεωμένοι και με έντονη δημιουργική προοπτική. Με διαχρονική αντοχή και συνεχή μεταμόρφωση, η οικογένεια Βαρούτσικος συμπληρώνει φέτος 98 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των εκτελωνισμών και διαμεταφορών και συνεχίζει την πορεία της, προσφέροντας επίκαιρες και ουσιαστικές επαγγελματικές λύσεις, εισχωρώντας παράλληλα σε νέους επιχειρηματικούς κλάδους, όπως Real Estate, Ανακύκλωση, Αγροτικά Εφόδια, Εστίαση και Αθλητισμός.

Λαμπρή η εκδήλωση, με το μέλλον να διακρίνεται επίσης λαμπρό για τον Όμιλο VGROUP και τους συνεργάτες να αισιοδοξούν

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Ομίλου μας για μία πολύ πετυχημένη χρονιά και ιδιαίτερα εκείνους οι οποίοι με αφοσίωση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Όμιλο μας σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. Παρά τα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και σε ετοιμότητα. Η νέα χρονιά που έχει ανατείλει είναι γεμάτη από εμπόδια και προκλήσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με στρατηγικές κινήσεις».

Από την πλευρά του ο Καλλίμαχος Γ. Βαρούτσικος, Business Development Manager της «UNIFREC Α.Ε.» υπογράμμισε: «Ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς έχει ολοκληρωθεί. Απαριθμήσαμε όλα όσα καταφέραμε. Το 2022 κρίνεται σαν μια πολύ πετυχημένη χρονιά για τον Ομιλο μας. Είχαμε βάλει δύσκολους στόχους και τους περισσότερους τους πετύχαμε. Σημειώσαμε τον υψηλότερο τζίρο στην ιστορία μας, ξεπερνώντας ακόμα και την πολύ πετυχημένη περσινή χρονιά. Η αρχή του 2023 μάς βρίσκει γεμάτους θέληση και ενθουσιασμό. Έχουμε ήδη θέσει τους στόχους της νέας χρονιάς και τους χρησιμοποιούμε ως πυξίδα σε κάθε επιχειρηματική μας απόφαση – ενέργεια».

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Egalite IKE» Παναγιώτης Γ. Βαρούτσικος στάθηκε στην συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχία του Ομίλου λέγοντας ότι «η επιτυχία μας θα ήταν ακατόρθωτη αν δεν είχαμε την πολύτιμη και μακροχρόνια συμβολή των συνεργατών μας ανά τον κόσμο και βέβαια την τεχνογνωσία και εμπειρία του εργατικού μας δυναμικού. Η ενέργεια, το χαμόγελο και το ταλέντο να εξελισσόμαστε είναι τα χαρακτηριστικά που κάνει την ομάδα μας ξεχωριστή. Το 2023 θα είναι από τις πιο απαιτητικές χρονιές, κατά την οποία θα πρέπει να ξεπεράσουμε, για άλλη μία φορά, τον εαυτό μας».

98 χρόνια δημιουργικής και ανοδικής πορείας

Η οικογένεια Βαρούτσικος κλείνοντας τα 98 χρόνια στον επιχειρηματικό κόσμο του Βόλου, συνεχίζει να είναι πιστή στις ίδιες αρχές και αξίες. Η μακροχρόνια ανοδική πορεία των επιχειρήσεων του VGROUP οφείλεται στη συνέπειά τους σε σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ηθική που εξαρχής ορίστηκε. Δουλειά, αφοσίωση, πίστη, σεβασμός στους πελάτες και τους εργαζόμενους, αλλά και φροντίδα για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη είναι οι σταθεροί πυλώνες, στους οποίους χτίστηκε κάθε εταιρεία του Ομίλου.

Ξεκινώντας από ένα εκτελωνιστικό γραφείο το 1925 από τον Γεώργιο Π. Βαρούτσικο και με μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία περνώντας από γενιά σε γενιά, ο Όμιλος Βαρούτσικος αριθμεί πλέον 8 εταιρείες. Οι «ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α.Ε.», «VTRANS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.», «ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Π.&Γ. Ο.Ε.», «UNIFREC Α.Ε.», «VSA REAL ESTATE Α.Ε.», «REPLANT ΙΚΕ», «EGALITE CLUB ΙΚΕ» και «REEL PACK Ο.Ε.» ανήκουν στο δυναμικό του Ομίλου, προσφέροντας διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες στους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιούνται. Ο Γεώργιος Βαρούτσικος κρατά γερά το τιμόνι του Ομίλου που ίδρυσε ο παππούς του και συνέχισε ο πατέρας του, έχοντας ως άξιους συνοδοιπόρους και συνεχιστές του τους γιους του, Παναγιώτη και Καλλίμαχο.

Οι Καλλίμαχος και Παναγιώτης Βαρούτσικος

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε πολλούς κλάδους

Πρωτοπόρα και καινοτόμα σε όλες της τις υπηρεσίες, η οικογένεια Βαρούτσικος έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κορυφαίο όνομα στον τομέα των εκτελωνισμών και διαμεταφορών και συνεχίζει να προσφέρει στην ελληνική οικονομία, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Οι εταιρείες του Ομίλου «ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Π.&Γ. Ο.Ε.» , «ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α.Ε.», «UNIFREC Α.Ε.» και «VTRANS ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.», καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών της σύγχρονης ελληνικής επιχείρησης, αναλαμβάνοντας την παροχή υπηρεσιών εκτελωνισμού και μεταφοράς εμπορευμάτων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα ο Όμιλος, παρουσία σύσσωμου του προσωπικού, φίλων και συνεργατών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πρακτορεύσεις πλοίων, ειδικές μεταφορές, αποθηκεύσεις και υπηρεσίες ασφάλισης εμπορεύματος και μεταφοράς, προσφέροντας σε εμπορικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες προσωποποιημένες (TaylorMade) λύσεις.

H «VSA REAL ESTATE» ενοικιάζει επαγγελματικά γραφεία, καταστήματα και θέσεις πάρκινγκ σε στρατηγικό σημείο του Βόλου. Την ίδια ώρα, το Egalite Club αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο που παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα του αθλητισμού και της εστίασης. Αποτελείται από κορυφαίας ποιότητας γήπεδα tennis και padel, τα οποία φιλοξενούν και κάποια από τα πιο γνωστά τουρνουά και events, σύγχρονο γυμναστήριο και café-χώρο εκδηλώσεων, τα οποία προσελκύουν καθημερινά πολλούς συμπολίτες.

Παράλληλα, ο Όμιλος βρίσκεται με ουσιαστικό τρόπο δίπλα σε επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, καθώς η «REPLANT» δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα, ασχολούμενη με λιπάσματα, σπόρους κτλ. Τέλος, η νεοσύστατη «REEL PACK» δραστηριοποιείται στον εντοπισμό και αγορά μεταχειρισμένων στροφείων καλωδίων, παλετών και άλλων επαναχρησιμοποιούμενων υλικών, τα οποία και μεταπωλεί σε βιομηχανίες του χώρου, προωθώντας την κυκλική οικονομία και ενισχύοντας τη φιλοσοφία μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Το μέλλον διακρίνεται λαμπρό για τον Όμιλο VGROUP. Διοίκηση και προσωπικό διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για ένα μέλλον ακόμα πιο ευνοϊκό, πιο πρωτοπόρο και πιο επιτυχημένο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου