ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ανέμου

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-γιώργος-ανέμου-905333

Απέραντη λύπη σκόρπισε στον Βόλο και τα Κανάλια το θλιβερό άγγελμα θανάτου του 64χρονου Βολιώτη Γιώργου Ανέμου.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και δύο χρόνια που είχε διαγνωστεί με την επάρατη νόσο.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στον Βόλο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Ηταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, τόσο μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και από την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην συνάδελφός του στην ΑΓΕΤ Βασίλης Χαλαστάρας, αναφέρει: «Εφυγε από κοντά μας και την μεγάλη οικογένεια της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ο πρώην εργαζόμενος μας Ανέμου Γιώργος σε ηλικία 64 ετών. Για πολλά χρόνια εργαζόμενος στον χώρο του εργοστασίου και πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, με θετικό αποτύπωμα, χαμογελαστός και πάντα ευδιάθετος. Καλό σου ταξίδι Γιώργο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο διαδίκτυο συγκλονίζουν. Ο παιδικός του φίλος Κώστας Ιωάννου, σημειώνει: «Σήμερα δυστυχώς μας αποχαιρέτησε για το μακρινό ταξίδι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, το μεγαλύτερο αναξιοποίητο ταλέντο του χωριού μας, ο Γιώργος Ανέμου, ο θρυλικός Νεστορίδης.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια αγωνίστηκε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Καναλίων και στον Άρη Μελισσιατικων αφήνοντας δικό του στίγμα.

Είναι κρίμα που δεν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και στον Ολυμπιακό. Ο Απόλλων σε ευχαριστεί για όσες συγκινήσεις και χαρές μας πρόσφερες. Συλλυπητήρια Μίνα, Αποστόλη, Ανδρέα και Αλέκο», προσθέτει.

Ο Γεώργιος Ανέμου καταγόταν από τα Κανάλια και διέμενε στον Βόλο. Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε δύο γιους, τον Αποστόλη και τον Ανδρέα.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 13:00 από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου