ΤΟΠΙΚΑ

Ανιση μάχη με την επάρατο για 49χρονη

ανιση-μάχη-με-την-επάρατο-για-49χρονη-904525

Εφυγε πρόωρα από τη ζωή η 49χρονη Γεωργία Σακκά, η οποία εργαζόταν παλαιότερα ως υπάλληλος φαρμακαποθήκης. Η άτυχη γυναίκα από τη Νέα Ιωνία, μητέρα δύο παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή χθες τα ξημερώματα σε ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλευόταν χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένειά της και στους οικείους της, καθώς επρόκειτο για μία εξαιρετική γυναίκα, η οποία ήταν πρότυπο μητέρας, αδερφής, κόρης, φίλης.

Η άτυχη 49χρονη διαγνώστηκε με καρκίνο προχωρημένης μορφής και παρά το γεγονός πως οι γιατροί δεν της έδιναν πολλά περιθώρια ζωής, δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε σκληρά και γενναία επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Οικείοι της αναφέρουν πως ήταν η πίστη της στον Θεό που τη βοήθησε να στέκεται στα πόδια της όρθια όλο αυτό το χρονικό διάστημα και να ζήσει πολλές όμορφες στιγμές, βλέποντας τα παιδιά της να μεγαλώνουν.

Ζούσε με το θαύμα του Θεού, επισημάνθηκε χαρακτηριστικά για την 49χρονη, η οποία παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε έδινε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της, αλλά και σε άλλους ασθενείς που συναντούσε και την ευχαριστούσαν γι’ αυτό.

Αμέσως μόλις διαγνώστηκε με την επάρατο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αν και δεν ήταν γνωστό αν μπορούσε να την αντέξει. Στη συνέχεια ανέβαινε Γολγοθά επισκεπτόμενη νοσοκομεία στον Βόλο, τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη. Δεν διαμαρτυρόταν όμως ποτέ γι’ αυτό, αντίθετα έλεγε: «Ευχαριστώ τον Θεό, που με βοήθησε να τον γνωρίσω καλύτερα».

Τα προβλήματα με την υγεία της επιδεινώθηκαν από το καλοκαίρι και το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.

Η Γεωργία Σακκά κηδεύτηκε χθες Παρασκευή στις 18:00 από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας σε κλίμα απέραντης οδύνης.

Η άτυχη γυναίκα κατέλειπε τα παιδιά της Νικηφόρο και Μάριο, που λάτρευε, τους γονείς της και τα αδέρφια της.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου