ΛΑΡΙΣΑ

Ευκολότερη αναζήτηση εργασίας

ευκολότερη-αναζήτηση-εργασίας-903867

Χέρι βοήθειας σε άτομα που έχουν πολύ χαμηλές δεξιότητες αναζήτησης εργασίας προσφέρει τo Skywalker.gr, διοργανώνοντας το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου το #JobDay Αφετηρία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker». Η δράση, σε επίπεδο Θεσσαλίας, διοργανώνεται στη Λάρισα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00, Περιφέρεια Θεσσαλίας, ΙΕΚ Δήμητρα, Παλαιολόγου 19, Τ.Κ. 412 23, Λάρισα.

H δράση #JobDay Αφετηρία απευθύνεται στο κοινό που αναζητά εργασία και θέλει να εκπαιδευτεί στο πώς να συντάξει ένα βιογραφικό σημείωμα, πώς να παρουσιάζεται σε μια συνέντευξη, ποιες τεχνικές αναζήτησης εργασίας να χρησιμοποιεί, ποια είναι τα περιβάλλοντα και οι διαδικασίες δικτύωσης στην τοπική κοινωνία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες του #JobDay Αφετηρία, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα: Να συμμετάσχουν στις παράλληλες δράσεις με θεματικές ενότητες: βιογραφικό, συνέντευξη, στόχευση αναζήτησης εργασίας και να παρακολουθήσουν τα workshops με τίτλους: «Βιογραφικό, συνέντευξη και η μεταξύ τους σύνδεση για την επιτυχία» και «Φυσικά κοινωνικά δίκτυα αναζήτησης εργασίας»

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το site: ksaderfos.gr για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή.

Η διοργάνωση της δράσης #JobDay Αφετηρία πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των: Δήμος Κορυδαλλού, Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμος Κοζάνης, Δήμος Λαμιέων, Δήμος Λαρισαίων, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Μυτιλήνης, Δήμος Τρίπολης. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου