ΤΟΠΙΚΑ

Εγκρίθηκε το Αιμοδυναμικό στο Νοσοκομείο Βόλου

εγκρίθηκε-το-αιμοδυναμικό-στο-νοσοκο-903024

Για την έγκριση λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου από το Κεντρικό Συμβούλιο των Υγειονομικών Περιφερειών ενημέρωσε χθες τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούπη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο κ. Πλεύρης ενημέρωσε τον βουλευτή στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία συζητά το επικείμενο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγεία και τον ΕΟΠΥΥ, ότι εγκρίθηκε η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βόλου και ότι ανοίγει ο δρόμος για την προκήρυξη θέσεων επεμβατικών καρδιολόγων για την ορθή λειτουργία του.

Παράλληλα, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι δρομολογείται και η απόσπαση ειδικού επεμβατικού καρδιολόγου από κεντρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου το Αιμοδυναμικό Τμήμα να λειτουργήσει το γρηγορότερο δυνατό.

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τον υπουργό για την εξέλιξη αυτή, καθώς η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την ουσιαστική ανάπτυξη του Νοσοκομείου Βόλου και κυρίως για την πληρέστερη περίθαλψη των κατοίκων της Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου