ΤΟΠΙΚΑ

«Συναντώντας τον εαυτό μου»

συναντώντας-τον-εαυτό-μου-901361

Η πρώτη μεγάλη ψυχοδραματική συνάντηση, μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας, προγραμματίζεται στο Χόρτο, στο Νότιο Πήλιο, 27 – 29 Μαΐου.

Η πρώτη ψυχοδραματική συνάντηση διοργανώνεται από τον Κύκλο- Χώρο Ψυχοθεραπείας και Ψυχοδράματος και τους συνεργάτες του και θα πραγματοποιηθεί στον Diplomats Holidays, δίπλα στη θάλασσα.

Στόχος της συνάντησης, όπως λένε οι διοργανωτές, είναι «να έρθουμε κοντά. Κοντά στον άλλον, κοντά στη φύση, στη θάλασσα, μα πιο πολύ και κυρίως κοντά στον εαυτό μας».

Με εργαλείο το ψυχόδραμα και άλλες συνθετικές μεθόδους, με μέσο την ομαδική ψυχοθεραπεία και τη δύναμη του «εδώ-και-τώρα» της ομάδας, η συνάντηση θα εξελιχθεί μέσω βιωματικών εργαστηρίων, στη διάρκεια δύο ημερών. Τα εργαστήρια θα είναι σπονδυλωτά και αλληλένδετα και έχουν σκοπό, οι συμμετέχοντες να φύγουν κρατώντας ένα καινούργιο κομμάτι του εαυτούτους, κάτι νέο, ελπιδοφόρο- που θα έχουν τη δυνατότητα να το δουλέψουν καινα το αναπτύξουν, μέχρι την επόμενη συνάντηση.

«Η αγάπη για τον εαυτό μας, η αναγνώριση των σκοτεινών και φωτεινών του πλευρών, οι εσωτερικές μας συγκρούσεις, οι σχέσεις μας με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής μας θα είναι κάποια από τα θέματα που θα αγγίξουμε, θακουβεντιάσουμε και θα βιώσουμε τις δύο αυτές ημέρες» προσθέσουν οι διοργανωτές.

Η συνάντηση απευθύνεται σε όλους όσοι επιδιώκουν την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, όσοι θέλουν δουν πραγματικά και να αναγνωρίσουν εκείνα που τους απασχολούν, να διερευνήσουν βιωματικάτον εαυτό τους και να εκφραστούν. Επίσης, απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, τη διαμονή, το κόστος και τα εργαστήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 6948 648 079 (Αννα Κολτσιδοπούλου) [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου