ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός για 63χρονη υπέρβαρη που έπρεπε να μεταβεί στο Νοσοκομείο

συναγερμός-για-63χρονη-υπέρβαρη-που-έπρ-900931

Ενα δύσκολο και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητο κοινωνικό περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις τελευταίες ώρες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου. Πρόκειται για μία 63χρονη γυναίκα από τη Νέα Ιωνία η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας. Ζυγίζει 200 κιλά, πάσχει από αυτοάνοσο και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο Αχιλλοπούλειο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο περιστατικό κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα για τη μεταφορά της ασθενούς, για αυτό και ενημερώθηκε σχετικά η ΕΜΑΚ. Χρειάστηκε να επιστρατευθεί ειδικό μηχάνημα προκειμένου η υπέρβαρη γυναίκα να μεταφερθεί με ασφάλεια στο Νοσοκομείο και από εκεί στη Χειρουργική Κλινική, όπου και νοσηλεύεται.

Έξι άτομα συνέδραμαν στη γιγαντιαία επιχείρηση που χρειάστηκε να γίνει, προκειμένου η 63χρονη που έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως η κατάσταση της υγείας της 63χρονης είναι σταθερή. Ακολουθεί την ενδεδειγμένη αγωγή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ γιατροί και νοσηλευτές είναι «άγρυπνοι φρουροί», δίπλα της, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να τη βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί.

Η 63χρονη νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο, που είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου