ΤΟΠΙΚΑ

«Βούτηξε» στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του

βούτηξε-στη-θάλασσα-με-το-αυτοκίνητ-900490

Αγιο είχε οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα, στο ύψος της Παιδόπολης Αγριάς. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία του.

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί. Ο οδηγός κινούταν με το όχημά του στην παραλιακή Βόλου – Αγριάς, όταν στο ύψος της Παιδόπολης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και κατέληξε μέσα στη θάλασσα.

Ο οδηγός υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στο σημείο στο οποίο κατέληξε το αυτοκίνητο, το βάθος είναι περίπου 30 εκατοστών κι έτσι ο οδηγός μπόρεσε να βγει μόνος του από το όχημα.

Στην περιοχή, έχουν συμβεί κι άλλα παρόμοια ατυχήματα και πολλές φορές στο παρελθόν, οχήματα καταλήγουν στη θάλασσα, απουσία προστατευτικών κιγκλιδωμάτων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου. Στελέχη της υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ το όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου