ΤΟΠΙΚΑ

«Αγκαλιά» για τα παιδιά της 6μελούς οικογένειας στη Νέα Ιωνία

αγκαλιά-για-τα-παιδιά-της-6μελούς-οικ-89894

Ανοίγει το Ορφανοτροφείο Βόλου, προσφέροντας φιλοξενία, σίτιση, φροντίδα και ρουχισμό

Την αγκαλιά του στα τέσσερα μικρά παιδιά ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών εξαμελούς οικογένειας Βολιωτών που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ανοίγει το Ορφανοτροφείο Βόλου. Με ανακοίνωσή της μετά το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, η διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου δηλώνει παρούσα για να στηρίξει την οικογένεια.

«Ανοίγουμε την πόρτα του μεγάλου σπιτιού μας για να φιλοξενηθούν σε ανοιχτή φιλοξενία τα παιδάκια, που σημαίνει ότι τους παρέχεται ολοήμερη σίτιση, υγιεινή φροντίδα, απασχόληση, ρουχισμός, κι έπειτα να επιστρέφουν στο σπίτι τους, για τον ύπνο τους.

Επίσης δηλώνουμε παρόντες για οποιαδήποτε φροντίδα που μπορεί το ίδρυμα να βοηθήσει τον πατέρα, για να μπορέσει να μεγαλώσει τα ανήλικα παιδιά του», αναφέρει ο πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Θεοδώρου.

Όπως κατέγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, η υπόθεση αφορά σε 26χρονη Βολιώτισσα μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών ηλικίας από 2 έως 8 ετών που στερούνται βασικών αγαθών καθώς η ίδια αδυνατεί να εργαστεί δίνοντας μάχη για τη ζωή της ενάντια στην επάρατο νόσο.

Το δράμα της εξαμελούς οικογένειας έφερε στο φως το Φιλόπτωχο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στη Ν. Ιωνία που συμβάλλει για την κάλυψη βασικών αναγκών της οικογένειας.

Η 26χρονη μητέρα έχει υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και αυτή την περίοδο νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου ακολουθεί χημειοθεραπεία. Στο πλευρό της έχει ακοίμητο φρουρό τον σύζυγό της, ενώ τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους είναι υπό την επίβλεψη των παππούδων που προσπαθούν να τους εξασφαλίσουν τα απαραίτητα από τα πενιχρά έσοδα που έχουν.

Την ανάγκη στήριξης που έχει η οικογένεια πιστοποιούν κοινωνικοί λειτουργοί.

Οποιος μπορεί να συμβάλει με τρόφιμα, πάνες και είδη πρώτης ανάγκης καλείται να απευθύνεται στα γραφεία της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και στο τηλέφωνο 2421 0 20337.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου