ΤΟΠΙΚΑ

Re/max Δομή: Ενίσχυση ιδρυμάτων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών

re-max-δομή-ενίσχυση-ιδρυμάτων-και-οικονομ-894619

Την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων με έμπρακτη οικονομική και ηθική ενίσχυση συνεχίζει να παρέχει η εταιρεία Re/max Δομή τηρώντας πιστά τον όρο της κοινωνικής ευθύνης που αποτελεί βασική αρχή και αξία στη λειτουργία της. Και αυτή τη χρονιά τηρήθηκε ο προγραμματισμός της κοινωνικής παρέμβασης με έμφαση στην εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Στο πρώτο τετράμηνο του έτους με την καθοδήγηση και υπόδειξη των αρμόδιων του κοινωνικών δομών του δήμου Βόλου και της Ι.Μ. Δημητριάδος προσφέρθηκαν τρόφιμα και απαραίτητα είδη οικιακής χρήσης στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, στο Γηροκομείο Βόλου, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες, στην Κιβωτό του Κόσμου, στην Κουζίνα Αλληλεγγύης, καθώς επίσης σε οικογένειες και σε δύο ιερούς ναούς. Παράλληλα συνεχίστηκε η οικονομική ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα που η Re/max υποστηρίζει, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στο σπουδαίο έργο τους.

Η εταιρεία Re/maxΔομή παράλληλα με την κοινωνική πολιτική ακολουθεί και προγράμματα οικολογικής και περιβαλλοντικής προστασίας με στόχο την ανάδειξη των ανθρώπινων δυνατοτήτων σε συνδυασμό με την υποστήριξη των ιδεωδών.

Επιπλέον, αυτή τη χρόνια και για πρώτη φορά τα στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν τις οικογένειες που ενισχύθηκαν προκειμένου να γνωρίζουν τις πραγματικές τους ανάγκες με την παράλληλη ουσιαστική ανθρώπινη επικοινωνία.

Επισημαίνεται ότι κάθε στέλεχος της Re/maxΔομή ενισχύει ηθικά και οικονομικά το συγκεκριμένο κοινωνικό εγχείρημα που η διοίκηση της εταιρείας και η οικογένεια Καραγιάννη έχει αναλάβει στο μεγαλύτερο μέρος της, με ευαισθησία και σεβασμό πιστοποιώντας τη βασική της θέση για ενεργή και ανθρώπινη στάση ζωής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου