ΤΟΠΙΚΑ

Στην Αρσις παραολυμπιονίκες Αθλητές

στην-αρσις-παραολυμπιονίκες-αθλητές-891665

Επίσκεψη στον Ξενώνα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή αύριο Πέμπτη στο διάστημα από τις 10:30 έως τις 12:30.

Η Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «Άρσις» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι στη δομή στη Μακρινίτσα θα βρεθούν οι παραολυμπιονίκες κολύμβησης Κωνσταντίνος Καραούζας και τριάθλου και ποδηλασίας Νίκος Παπακυριάκης, καθώς επίσης και ο διευθυντής της Επιτροπής Σάκης Κωστάρης και ο υπεύθυνος αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων Βασίλης Καλύβας.

«Η επίσκεψη έχει εκπαιδευτικό και διαδραστικό χαρακτήρα ενώ απευθύνεται τόσο στους ωφελούμενους της δομής μας, όσο και σε εργαζόμενους, εθελοντές και γενικότερα άτομα που δραστηριοποιούνται στο τομέα της κοινωνικής ένταξης προσφύγων.

Θα περιλαμβάνει επίσκεψη στον χώρο της δομής φιλοξενίας με σκοπό την παρουσίαση του παραολυμπιακού αθλητισμού και γενικότερα του αθλητισμού ως μέσο ένταξης και ενσωμάτωσης. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση ανάμεσα στους ωφελούμενους της δομής μας και τους παραολυμπιονίκες, παρουσίαση οπτικού υλικού, καθώς και βιωματική παρουσίαση παραολυμπιακών αθλημάτων», ενημερώνει η κοινωνική οργάνωση, η οποία ανυπομονεί για τη συνύπαρξη με τους αξιόλογους αθλητές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου