ΤΟΠΙΚΑ

Στο πλευρό του «Ιππόκαμπου» η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος

στο-πλευρό-του-ιππόκαμπου-η-ενωση-πρ-891056

Τη διαχρονική στήριξη στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» θυμίζει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Μία στήριξη που ξεκινά στην μακρά φιλία μεταξύ των δύο προέδρων: του Λιμενικού και ταυτόχρονα προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Κώστα Κυράνη και του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» Πέτρου Μπέλλου.

Μία φιλία που ξεκινά δεκαετίες πριν, ως συμμαθητές στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Βόλου και ως πτυχιούχοι της Θεολογικής Σχολής.

Η μεταξύ τους προσωπική φιλία και αγαστή συνεργασία έφερε τα δυο σωματεία να συμμετέχουν σε κοινές δράσεις, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε μία δημιουργική πορεία εδώ και μία δεκαετία, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζοντας στην ουσία του στόχου, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του έργου που επιτελείται από το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Μία κοινή πορεία που αποτυπώνεται στα λόγια του προέδρου των Λιμενικών Κώστα Κυράνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στην ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα, με θέμα «Ανεξάρτητη διαβίωση – Προσωπικός βοηθός» από Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) της Περιφέρειας: Στηρίζουμε τον φίλο και αγωνιστή της ζωής Πρόεδρο Μπέλλο Πέτρο και το ΔΣ του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», δηλώνοντας ως εκπρόσωποι των Λιμενικών πως θα είμαστε δίπλα σας και αρωγοί του έργου που επιτελείτε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου