ΤΟΠΙΚΑ

Μαλλιοτραβήγματα για τα μάτια ενός άνδρα

μαλλιοτραβήγματα-για-τα-μάτια-ενός-άν-890594

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν την περασμένη Παρασκευή σε κεντρικό δρόμο της Νέας Ιωνίας, έξω από επιχείρηση ταχυμεταφορών.

Ενώ αρκετά άτομα περίμεναν στην ουρά να έρθει η σειρά τους, ώστε να παραλάβουν δέματα, για τα οποία είχαν ειδοποιηθεί, μία 44χρονη τους προσπέρασε και αφού προσέγγισε μία 40χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κυοφορεί κιόλας, άρχισε να την υβρίζει με χυδαιότατο τρόπο.

Η 40χρονη, όπως λένε οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, σάστισε. Δεν περίμενε τέτοια επίθεση. Οι υπόλοιποι που περίμεναν στην ουρά επίσης κοιτούσαν αμήχανα. Η 44χρονη καταγγέλθηκε ότι χτύπησε τη 40χρονη στο πίσω μέρος του κεφαλιού, την ώρα που άρχισε να της τραβάει με μανία τα μαλλιά.

Η 40χρονη κατέθεσε μήνυση και η 44χρονη οδηγήθηκε χθες στο Μονομελές Αυτόφωρο για να δικαστεί. Αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι «εγώ απλά να τις χαϊδέψω τα μαλλιά ήθελα, δεν έκανα κάτι άλλο», ωστόσο η 40χρονη επέμεινε στην καταγγελία της, λέγοντας ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση. «Είμαι έγκυος και φοβήθηκα πολύ. Για αυτό και κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισε να με βρίζει χυδαία και με χτύπησε πίσω στο κεφάλι», είπε στο δικαστήριο.

Στην 44χρονη επιβλήθηκε ποινή επτά μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου