ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

σεμινάριο-πρώτων-βοηθειών-889343

Το τμήμα πρώτων βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποίηση παροχέα πρώτων βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π) (σωστή χρήση της μάσκας, γαντιών κ.α.), στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή (ΑΕΑ), καθώς και ένα μεγάλο φάσμα από Βασικές Πρώτες Βοήθειες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη τόσο σε θεωρητικό, όσο και πρακτικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 16 ωρών και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου, στην πόλη του Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, (κόστος και κράτηση θέσης στο σεμινάριο), μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. (6981320360) Επειδή οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν κράτηση το συντομότερο δυνατό. Η πιστοποίηση αναγνωρίζεται και από την Γ.Γ.Α. σύμφωνα με το αριθ. 36 του Ν.4809/19.06.2021 (ΦΕΚ 102 Α΄) και συνοδεύεται και με βεβαίωση για την Γ.Γ.Α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου