ΤΟΠΙΚΑ

Κων. Μαραβέγιας: Χρηματοδότηση στο Νότιο Πήλιο για το ενεργειακό κόστος

κων-μαραβέγιας-χρηματοδότηση-στο-νότ-888762

Υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Νοτίου Πηλίου για την κάλυψη μέρους του ενεργειακού κόστους λειτουργίας των αντλιοστασίων ύδρευσης στο νησί Παλαιό Τρίκερι, ύψους 41.250,00€.

Για την απόφαση ενημερώθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος είχε ασκήσει σχετική κοινοβουλευτική παρέμβαση.

Επισημαίνεται ότι η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της ΓΓΑΙΝΠ έτους 2022.

Σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τη δύσκολη δημοσιονομική συγκυρία, στηρίζει με κάθε τρόπο τους Δήμους ώστε να ανταποκριθούν στο αυξημένο ενεργειακό κόστος, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου