ΤΟΠΙΚΑ

Ακυρώσεις ραντεβού λόγω βλάβης, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο!

ακυρώσεις-ραντεβού-λόγω-βλάβης-που-ση-887709

Στον αέρα τινάχθηκαν τα ραντεβού επαγγελματιών υγείας, που διατηρούν ιατρεία στην καρδιά του Βόλου και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ Αντωνοπούλου- Τάκη Οικονομάκη και Γαλλίας, εξαιτίας βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ το περασμένο Σάββατο!

Γιατροί αλλά και άλλοι επαγγελματίες που διατηρούν επιχειρήσεις στο συγκεκριμένο τμήμα της πόλης και διαπίστωσαν ότι όσοι είχαν τριφασικό ρεύμα, όπως προβλέπεται στις επαγγελματικές επιχειρήσεις, δεν μπορούσαν να εργαστούν. Η βλάβη που σημειώθηκε σε υπόγειο καλώδιο δεν επιδιορθώθηκε το Σαββατοκύριακο, αλλά ούτε χθες, Δευτέρα.

Υπό αυτές τις συνθήκες ραντεβού προγραμματισμένα ακυρώθηκαν, με επαγγελματίες να δηλώνουν έντονα δυσαρεστημένοι.

«Η βλάβη δηλώθηκε στον ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα από το Σάββατο. Πέρασε η Κυριακή, έφτασε η Δευτέρα και η βλάβη δεν έχει επιδιορθωθεί. Ως επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τριφασικό ρεύμα, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεών μας. Για ποιον λόγο να υποστούμε τέτοια ταλαιπωρία;» αναρωτήθηκε μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η δερματολόγος Δήμητρα Ντάσιου – Πλακίδα.

Εμπλεη δυσφορίας η γνωστή γιατρός ανέφερε επίσης ότι εξαιτίας της μη επιδιόρθωσης της βλάβης η ίδια υποχρεώθηκε να αναβάλει αρκετά προγραμματισμένα ραντεβού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία που υπέστησαν άνθρωποι που ταξίδεψαν ακόμη και από τις Σποράδες για να μεταβούν στο ιατρείο της, όμως, τελικά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν.

Επιπροσθέτως στο ιατρείο υπάρχουν ευπαθή υλικά τα οποία μπορεί να καταστούν άχρηστα μετά τη βλάβη και την πολυήμερη διακοπή ρεύματος, σύμφωνα με την επαγγελματία.

«Οσες φορές και αν επικοινώνησε το γραφείο μου με τον ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα ουσιαστικές απαντήσεις δεν πήραν οι συνεργάτες μου. Μας υποσχέθηκαν ότι αύριο (σ.σ. σήμερα Τρίτη) η βλάβη θα επιδιορθωθεί. Αναμένουμε…», πρόσθεσε η ίδια.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου