ΤΟΠΙΚΑ

Βazaar με Χριστουγεννιάτικα είδη στον Βόλο από «Το Χαμόγελο»

βazaar-με-χριστουγεννιάτικα-είδη-στον-βόλ-886649

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα Χριστουγεννιάτικα Βazaars, που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να αναδείξει το πολύτιμο μήνυμα των Χριστουγέννων: την αξία της προσφοράς. Το Bazaar στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, από τις 14 έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 21:00 και από την Πέμπτη 15 έως την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Οι φίλοι του Οργανισμού μπορούν να αποκτήσουν γούρια, στολίδια, παιχνίδια, είδη σπιτιού και γραφείου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές των εθελοντών του, μέσα από μια πλούσια, ανανεωμένη συλλογή με είδη που φέρουν το λογότυπο και τα εικαστικά του Οργανισμού.

Τα Χριστουγεννιάτικα Βazaars διοργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού, των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του και τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του. Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να βρείτε τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου