ΤΟΠΙΚΑ

Τραβούν κουπί για τη «Φλόγα»

τραβούν-κουπί-για-τη-φλόγα-885614

Ο τρίτος κατά σειρά Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Κωπηλατικού Εργομέτρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στον Αγιο Νικόλαο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των γυμναστηρίων Gym Way, που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να ενισχύσουν τους σκοπούς της «Φλόγας».

Από τις 11 το πρωί, στα έντεκα συνολικά κωπηλατικά εργόμετρα που θα στηθούν κάτω από τέντες απέναντι από την πλατεία του Αγίου Νικολάου το team του Gym Way θα συμβουλεύει, θα καθοδηγεί και θα επιβλέπει τους συμμετέχοντες στον ξεχωριστό κωπηλατικό αγώνα στη… στεριά, που στόχο έχει να κρατήσει άσβεστη για συνεχόμενες ώρες την «Φλόγα», στηρίζοντας με την προσπάθειά τους τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και τον αγώνα τους για την ίδια την ζωή.

Τι προβλέπει όμως ο κωπηλατικός μαραθώνιος για τη «Φλόγα»; Στον μαραθώνιο μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει, είτε είναι ασκούμενος είτε όχι. Μπορεί να κωπηλατήσει από πέντε λεπτά και για όσο επιθυμεί, πάνω στα επαγγελματικά κωπηλατικά εργόμετρα, γράφοντας χιλιόμετρα υπέρ του Συλλόγου «Φλόγα». Τους κωπηλάτες για τη ζωή θα επιβλέπει η ομάδα του Gym Way.

Οι συμμετέχοντας θα τραβούν… κουπί υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη των γυμναστών. Στόχος είναι τα κωπηλατικά να γράφουν… χιλιόμετρα non stop.

Οποιος θέλει να συμμετέχει θα καταβάλλει ποσό τριών ευρώ. Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα διατεθούν στον σύλλογο «Φλόγα», εκπρόσωποι του οποίου θα βρίσκονται στον χώρο και θα διαθέτουν και stand μέσα από το οποίο θα πωλούν διάφορα είδη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Ηδη οι περισσότερες θέσεις έχουν κλείσει από ενδιαφερόμενους να κωπηλατήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και να στείλουν μήνυμα αγάπης προς τα παιδιά που δίνουν την πιο δύσκολη μάχη, αυτή για τη ζωή τους στην πιο τρυφερή ηλικία. Οσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν και σήμερα on line στο www.rowforfloga.gr.

Είναι η τρίτη χρονιά, και πρώτη μετά την πανδημία του κορονοϊού, που γίνεται ο κωπηλατικός μαραθώνιος για την «Φλόγα». Η πρωτοβουλία είχε ξεκινήσει το 2018 και έκτοτε έγινε θεσμός, που διακόπηκε μόνο μέσα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Ο μαραθώνιος είναι και η πρώτη εκδήλωση μετά την πανδημία για τα γυμναστήρια Gym Way. «Ηδη ο κόσμος επέστρεψε μαζικά στα γυμναστήρια, τα οποία ήταν τα πρώτα που είχαν πληγεί στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Και φαίνεται ότι ο κόσμος δεν είχε μόνο την ανάγκη επιστροφής στο γυμναστήριο αλλά και σε κοινωνικές δράσεις όπως η αυριανή (σ.σ. σημερινή). Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την πρώτη μετά την πανδημία εκδήλωση ξεπερνά κάθε προσδοκία. Μέλη μας αλλά και απλός κόσμος έχουν ήδη αγκαλιάσει τη δράση κλείνοντας θέσεις συμμετοχής και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την ενίσχυση των σκοπών της Φλόγας», αναφέρει η Αλκηστις- Ελένη Κοσμά.

Χορηγοί: GymWay, Αlterlife, Medical Spa by Gymway, ITWORX.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου