ΤΟΠΙΚΑ

ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας: Κομβική η θέση του Σκιαθίτη Σταμάτη Σταμέλου στο Εκτελεστικό Γραφείο

οννεδ-μαγνησίας-κομβική-η-θέση-του-σκι-885424

Η θέση στο εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ και η ανάθεση του χαρτοφυλακίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Σκιαθίτη Σταμάτη Σταμέλο αποτελεί επιβράβευση των επιτυχημένων αγώνων που έχει δώσει μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί και πλέον αποτελεί ουσιαστικό εργαλείο που προσδίδει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά στις τοπικές κοινωνίες, συμβάλει στην οικονομική πρόοδο και κοινωνική ευημερία, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Ο Σκιαθίτης με όπλα την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και την τεχνογνωσία που διαθέτει θα κληθεί να προσφέρει στην κατεύθυνση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει το χαρτοφυλάκιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι καθοριστικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική ευημερία και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η δυνατότητα μέσα από το νέο μου ρόλο να συνεισφέρω στην προσπάθεια που γίνεται. Με σκληρή δουλειά οι νέοι θα πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα του 2030 όπως την οραματίζεται ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης»

Ποιος είναι ο Σκιαθίτης που μπήκε στο εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ;

Ο Σταμάτης Σταμέλος γεννήθηκε στην Σκιάθο, όπου μεγάλωσε και αποφοίτησε από το ΓΕΛ Σκιάθου. Το 2011 εισήχθη στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών όπου ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση μέσω της ενασχόλησης του με την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πολυτεχνικής. Διετέλεσε Υπεύθυνος Πολιτικών Μηχανικών και Γραμματειακός Πολυτεχνικής Σχολής. Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 εξελέγη Υπεύθυνος ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του το 2017 και εξειδικεύτηκε στον Ενεργειακό Σχεδιασμό Κτιρίων αποφοιτώντας από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Διεθνούς Παν. Ελλάδας. Το 2019 ορίστηκε αναπληρωτής Γραμματέας ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ολοκληρώνοντας την θητεία του το 2022. Μετά το 13ο τακτικό συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όπου εξελέγη 22ος στην Κεντρική Επιτροπή της Οργάνωσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου τον όρισε Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι συνιδιοκτήτης Μελετητικής – Κατασκευαστικής Εταιρείας με έργα ανά την Επικράτεια. Επίσης είναι μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Ενέργειας του ΤΕΕ – ΤΚΜ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου