ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο σμήναρχος ε.α. Σπυρίδων Καμνής

απεβίωσε-ο-σμήναρχος-ε-α-σπυρίδων-καμν-885326

Απεβίωσε σήμερα ο σμήναρχος εν αποστρατεία Σπυρίδων Καμνής. Ο 73χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν εδώ και περίπου τρεις μήνες με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε λύπη.

Ο Σπυρίδων Καμνής καταγόταν από τη Ροδίτσα Φθιώτιδας, όμως πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Κατηχώρι, όπου παντρεύτηκε και μεγάλωσε την οικογένειά του.

Είχε σπουδάσει στη σχολή τεχνικών υπαξιωματικών αεροπορίας και ήταν τεχνικός τηλεπικοινωνιών. Είχε υπηρετήσει σε Ανδραβίδα, Σκύρο, Λάρισα, 111 Πτέρυγα Μάχης και Πήλιο.

Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε στο Κατηχώρι όπου γνώρισε τη σύζυγό του, Αικατερίνη, και μοιράστηκε τη ζωή του μαζί της.

Κυριολεκτικά λάτρεψε τον τόπο καταγωγής της συζύγου του. Αγόρασε οικόπεδο, έφτιαξε σπίτι, μεγάλωσε την οικογένειά του εκεί.

Ηταν μέλος της Λέσχης Αποστράτων Αεροπορίας, όπου παλαιότερα είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος. Παράλληλα, όμως ανέπτυξε έντονη δραστηριοποίηση μέσω του Συλλόγου Κατηχωρίου όπου επίσης ήταν αντιπρόεδρος παλαιότερα. Επαιρνε μέρος σε όλες ανεξαιρέτως τις διοργανώσεις, δουλεύοντας ακατάπαυστα για την επιτυχή διεξαγωγή τους.

Από τον γάμο του απέκτησε μία κόρη, την Λαμπρινή, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει δύο εγγόνια, την Αικατερίνη και την Ευαγγελία.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κ. Κατηχωρίου.

Παράκληση της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου