ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της Ν.Ε. Μαγνησίας ΠΑΣΟΚ για τη βία κατά των γυναικών και την προστασία των παιδιών

εκδήλωση-της-ν-ε-μαγνησίας-πασοκ-για-τη-884018

Πολιτική εκδήλωση με θέμα «Βία Κατά των Γυναικών και Γυναικοκτονίες – Παιδική Προστασία», διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Park, στον Βόλο.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν αναλυτικές εισηγήσεις για τις θέσεις του κόμματος οι Μάρα Κουκουδάκη, υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής, εκ των στενών συνεργατών του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, και Ελευθερία Τζιουβάρα, αναπληρώτρια γραμματέας του Τομέα Ισότητας της παράταξης.

Παράλληλα θα μιλήσουν για τα μεγάλα αυτά κοινωνικά ζητήματα δύο επιστήμονες που δεν φέρουν κομματική ιδιότητα, αλλά έχουν προσκληθεί ως στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Βόλου. Πρόκειται για τις Βασιλική Μακρυγιάννη, κοινωνική λειτουργό και Φιλίτσα Κουλούμπαρδου, ψυχολόγο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, «το ΠΑΣΟΚ έχει πρωτοστατήσει διαχρονικά στα ζητήματα αυτά. Από την αλλαγή του οικογενειακού δικαίου τη δεκαετία του 1980 με τη πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, που έφερε ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών και δικαιώματα για τα παιδιά, μέχρι τη διαδικτυακή καμπάνια και τον διάλογο για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα του Κινήματος «digitalsociety.gr» και μια πλήρη σειρά προτάσεων για τη παιδική προστασία το 2022, θέτει τα ζητήματα με προοδευτική οπτική και με τη κοινωνία στο προσκήνιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου