ΤΟΠΙΚΑ

Ωρα μηδέν για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

ωρα-μηδέν-για-το-βουλευτικό-ψηφοδέλτι-883821

Ωρα μηδέν για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο με το οποίο θα δώσει τη μάχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία. Σήμερα στις 3 το μεσημέρι έχει καθοριστεί ειδική συνεδρίαση, στη νομαρχιακή επιτροπή, παρουσία του Μανώλη Όθωνα και του Νίκου Σαλαγιάννη, οι οποίοι συμμετέχουν στην Επιτροπή Υποψηφιοτήτων.

Οι εκπρόσωποι της Χαριλάου Τρικούπη μεταβαίνουν στον Βόλο έχοντας συγκεκριμένη αποστολή: Να συζητήσουν με τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής επί των αυτοπροτάσεων που έχουν υποβληθεί και να ακούσουν τις δικές τους προτάσεις. Εκτός από τη νομαρχιακή στη συνεδρίαση έχουν κληθεί και οι δημοτικές οργανώσεις όλου του νομού.

Μέχρι στιγμής πάντως τα πρόσωπα που είτε έχουν αυτοπροταθεί, είτε προτάθηκαν από άλλους, είτε αξιολογούνται με πρωτοβουλία του κόμματος είναι οι Νίκος Χαυτούρας, Δημήτρης Τσιμπανάκος, Γιώργος Πετρουλάκης, Γιάννης Αναστασίου, Αποστόλης Κανναβός, Δημήτρης Χορταργιάς, Ματίνα Πρίγκου, Φώτης Χατζηδημητρίου, Γιάννης Σακκόπουλος, Δημήτρης Λουφόπουλος, Εύη Αδαμάκη, Ασπα Γοσποδίνη, Ελενα Αγαπητού και Ιωάννα Καραμαργιού.

Από τη σημερινή συζήτηση δεν πρόκειται να προκύψει η οριστική λίστα υποψηφίων. Αφενός δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν ο νομός θα είναι πενταεδρικός ή εξαεδρικός, αφετέρου η Κεντρική Επιτροπή που ήταν να συνεδριάσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε, όπερ σημαίνει πως οι επίσημες ανακοινώσεις μετατίθενται για αργότερα, προκειμένου να κλείσουν τα ψηφοδέλτια.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου