ΤΟΠΙΚΑ

Φαίδων Βόβολης από Βόλο: Και εκπροσώπηση στη Βουλή και βουλευτή από Μαγνησία

φαίδων-βόβολης-από-βόλο-και-εκπροσώπη-882980

Στο Βόλο, στα πλαίσια της περιοδείας του, βρέθηκε ο Επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» κ. Φαίδων Βόβολης. Σε ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας ο κ. Βόβολης εξέφρασε τις θέσεις του κόμματός του αλλά και τους προβληματισμούς του για τη Μαγνησίας.

Στο ππλευρό του βρέθηκαν ο κ. Γιάννης Γρηγορίου, υποψήφιος βουλευτής Ν. Μαγνησίας και άλλα στελέχη του κινήματος.

Ο κ. Βόβολης, εξέφρασε ξεκάθαρα την πεποίθηση ότι το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» θα έχει εκπροσώπηση στη Βουλή και μάλιστα θα βγάλει και η Μαγνησία βουλευτή. Σε δηλώσεις του στους τηλεοπτικούς σταθμούς Θεσσαλία τηλεόραση και Astra tv, ανέφερε επίσης πως «Ξέρουμε τα προβλήματα της Μαγνησίας. Είναι πολύ σημαντικό το ζήτημα LNG στο λιμάνι. Η προσδοκία μας, δεν είναι απλά να μπούμε στη Βουλή, αλλά να αλλάξουμε το σκηνικό της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά μια συγκυβέρνηση μαζί τους. Θέλουμε μια εθνική πατριωτική κυβέρνηση».

Τέλος σχολιάζοντας στους δημοσιογράφους τις προσδοκίες για τη Μαγνησία, δήλωσε «Θα βγάλουμε βουλευτή στη Μαγνησία. Έχουμε άριστους εκπροσώπους, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι και μας ενδιαφέρει η περιοχή, γιατί η Μαγνησία είναι στο κέντρο της Ελλάδος».

Ο κ. Ιωάννης Γρηγορίου υποψήφιος βουλευτής Ν. Μαγνησίας πρόσθεσε «Διεκδικούμε μια Ελλάδα με κοινωνική πρόνοια με δικαιοσύνη, ειρήνη με ευημερία, με μέριμνα για το φυσικό περιβάλλον, τα πάντα προς το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού»!

Οι «Ελεύθεροι Ξανά» διαφέρουμε και ζητάμε από τον κόσμο την εμπιστοσύνη τους!

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου