ΤΟΠΙΚΑ

Ανθρωπιστική βοήθεια συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

ανθρωπιστική-βοήθεια-συγκεντρώνει-ο-88122

Διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες, συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στα γραφεία του στο Βόλο και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας απευθύνει έκκληση στα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κόμματος αλλά και σε όλους τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους αυτής της πόλης να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, στην έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο ΣΕΑ της εθνικής οδού κοντά στον Αλμυρό. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πολλοί φορείς και συλλογικότητες του τόπου μας έχουν κινητοποιηθεί σε αυτή την κατεύθυνση, τιμώντας και συνεχίζοντας τις ανθρωπιστικές και δημοκρατικές παραδόσεις και την ιστορία της πόλης και του νομού μας.

Υπάρχει ωστόσο μεγάλη ανάγκη για προσφορά υπηρεσιών και για είδη πρώτης ανάγκης, όπως: Κουβέρτες, υπνόσακους, χαρτί υγείας, μωρομάντιλα, παιδικές πάνες, σερβιέτες, γάλα σκόνη, παιδικές κάλτσες, μπουφάν για παιδιά και ενήλικες, αντιπυρετικά για παιδιά και ενήλικες

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε μέρα στα γραφεία μας Γαλλίας 6 συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα, τα οποία κλιμάκιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται εκεί, μοιράζει κάθε απόγευμα στους πρόσφυγες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου