ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΒ και ΑΓΕΤ στο πλευρό των προσφύγων

εκβ-και-αγετ-στο-πλευρό-των-προσφύγων-88110

Στο πλευρό των προσφύγων βρέθηκαν χθες στον ΣΕΑ Αλμυρού, μεταφέροντας τρόφιμα, μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ.

Σε ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, επισημαίνεται ότι «αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με επικεφαλής το Προεδρείο, μετέβη στον Αλμυρό, στο χώρο όπου φιλοξενούνται εγκλωβισμένοι πρόσφυγες, και διένειμαν σε αυτούς είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα).

Το ΕΚΒ θεωρεί ότι η πραγματική λύση του μεταναστευτικού προβλήματος δεν αντιμετωπίζεται με την ύψωση ή μη τειχών, αλλά με την αντιμετώπισή του στην ..πηγή του, με την άμεση κατάπαυση των εχθροπραξιών στις εμπόλεμες Χώρες τους και τον σεβασμό της κυριαρχίας τους από τις Μεγάλες, κυρίως, Δυνάμεις». «Η προσφυγική κρίση που βιώνουμε δεν περιγράφεται με λόγια. Στα ΣΕΑ Αλμυρού υπάρχουν εγκλωβισμένοι πρόσφυγες με μικρά παιδιά. Το Σωματείο ΑΓΕΤ Βόλου μαζί με το Εργατικό Κέντρο Βόλου στέκεται δίπλα τους. Σ’ αυτήν την τεράστια κρίση χρειάζεται να παραμείνουμε και θα παραμείνουμε Ανθρωποι», αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα του Σωματείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου