ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Χρ. Μπουκώρου στο Κ.Υ. Βόλου και στις Υπηρεσίες της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Μαγνησίας

επίσκεψη-χρ-μπουκώρου-στο-κ-υ-βόλου-κα-879729

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος στο Κέντρο Υγείας Βόλου και στις Υπηρεσίες της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Α’ Μαγνησίας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει διεξοδικά με γιατρούς, διοικητικούς υπαλλήλους και ασθενείς.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επικοινώνησε με τον Υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Ηλία Τσαούση προκειμένου να ενημερωθεί για την προμήθεια του υπέρηχου που έχει δημοσιευθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τον αναμένουν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Βόλου.

Επίσης, ο βουλευτής Μαγνησίας συνομίλησε με αρκετούς διοικητικούς υπαλλήλους όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, ενώ δεσμεύθηκε να τα μεταφέρει στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι γιατροί, διοικητικοί υπάλληλοι και ασθενείς ευχαρίστησαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ για την παραγωγική συζήτησή τους, ενώ ο Χρήστος Μπουκώρος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευθέτηση των προβλημάτων τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου