ΤΟΠΙΚΑ

Νέα συνάντηση του Κων. Μαραβέγια για τις ανάγκες του πρώην Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας

νέα-συνάντηση-του-κων-μαραβέγια-για-τι-879439

Νέα συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας – δομή Μαγνησίας (πρώην Κέντρο Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων ΚΕΣΑΑΜ), είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες της δομής. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανάλογη συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο μας συντονισμένης προσπάθειας για τη συνολική καταγραφή των προβλημάτων.

Ο κ. Μαραβέγιας ενημέρωσε καταρχάς το προεδρείο ότι η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δήμητρα Παππά είναι πρόθυμη να ακούσει τις προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των γονέων έθεσαν ως κυρίαρχο αίτημα την στελέχωση της δομής με επιπλέον νοσηλευτές και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων, ώστε να επιτευχθεί η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας και να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία.

Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα των μετακινήσεων, με το προεδρείο του Συλλόγου να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισημαίνοντας ότι στέκεται αρωγός στις μετακινήσεις των παιδιών με αυτισμό.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. Ο βουλευτής συνεχάρη για μια ακόμη φορά τη διοίκηση και το προσωπικό για το έργο τους και επανέλαβε τη στήριξή του σε κάθε δράση και διεκδίκησή τους, ώστε το Κέντρο να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκε να επιδιώξει άμεσα συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, προκειμένου να την ενημερώσει εκ νέου για τις ανάγκες και να διεκδικήσει την επίλυση των προβλημάτων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου