ΤΟΠΙΚΑ

Οι κλέφτες αποζημίωσαν τον 52χρονο για τις ζημιές

οι-κλέφτες-αποζημίωσαν-τον-52χρονο-για-τ-879430

«Συγγνώμη» ζήτησαν για τις πράξεις τους οι δύο Ρομά ηλικίας 23 και 47 ετών, που το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου έβαλαν στο μάτι αποθήκη 52χρονου στη Νέα Αγχίαλο, από την οποία αφαίρεσαν ό,τι υπήρχε σε σίδερο και μεταλλικό αντικείμενο.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, που τους αντιλήφθηκε γρήγορα και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει στο οδόστρωμα, αρνήθηκαν ότι πήγαν στην αποθήκη για να κλέψουν.

Ισχυρίστηκαν ότι στόχος τους ήταν να μαζέψουν ξύλα και μαζί τους πήραν και σίδερα που νόμιζαν πως ήταν για ανακύκλωση.

Επίσης, ενημέρωσαν ότι αναζήτησαν τον 52χρονο και του ζήτησαν να τον αποκαταστήσουν για την ηθική βλάβη που υπέστη αλλά και τις φθορές στην αποθήκη που είναι κόστους μαζί με τα κλοπιμαία περίπου 2.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είναι ανιψιός και θείος έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές με πράξεις τους, με τον πρώτο να έχει πολυσέλιδο ποινικό μητρώο. Ο δεύτερος έχει απασχολήσει τις αρχές δύο φορές.

Εντούτοις, μετά την εξέλιξη αυτή ο ιδιοκτήτης της αποθήκης δήλωσε πως δεν έχει καμία απαίτηση από τους κατηγορούμενους και το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έπαυσε την εναντίον των κατηγορουμένων δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορές, όπως προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα.

Μετά την παύση της δίωξης η υπόθεση μπήκε στο αρχείο και οι κατηγορούμενοι που κρατούνταν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου