ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή διάλεξη σήμερα από το ΙΑΚΑ

διαδικτυακή-διάλεξη-σήμερα-από-το-ιακ-877171

«Ποντάροντας στην ήττα. Ο θεσμός και η απεικόνιση των στοιχημάτων επί του πολέμου στην Αγγλία του 17ου αιώνα» είναι το θέμα της διάλεξης, που διοργανώνει το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η διάλεξη θα δοθεί σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στις 17:00, διαδικτυακά.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τη διάλεξη θα πρέπει να συνδεθούν στην ομάδα «Εκδηλώσεις ΙΑΚΑ» του MS-TEAMS με κωδικούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η πρόσβαση είναι ανοιχτή και χωρίς τη χρήση του MS-TEAMS, από browser Google Chrome ή Microsoft Edge, μέσω του link: http://www.ha.uth.gr/index.php?page=events-search.display&a=602.

Η Λένα Λιάπη είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο του York (University of York). Εχει διδάξει σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι επίτιμη ειδική συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο του Keele και στο Πανεπιστήμιο του York. Η έρευνά της εστιάζει στον έντυπο λόγο, στην εγκληματικότητα και τις κουλτούρες ενημέρωσης στην Αγγλία της Πρώιμης Νεότερης Περιόδου. Εχει εκδώσει μονογραφία, καθώς και άρθρα και κεφάλαια σε διεθνή περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου