ΤΟΠΙΚΑ

«Διαδρομές Υγείας» στο Πήλιο

διαδρομές-υγείας-στο-πήλιο-876377

Συνεχίζονται από τις «Διαδρομές Υγείας» οι πεζοπορικές διαδρομές στο Πήλιο.

«Οι «Διαδρομές Υγείας» : https://diadromesygeias.gr και πάλι μαζί με τους αγαπημένους φίλου πεζοπόρους αυτό την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

Το φετινό φθινόπωρο συνεχίζουμε να γνωρίζουμε και να θαυμάζουμε μαζί, το μοναδικό Πήλιο, με το πλήθος των χρωμάτων και των αρωμάτων.

Θα συνεχίσουμε να πεζοπορούμε σε λιθόκτιστα καλντερίμια κρυμμένα κάτω από αιωνόβια πλατάνια, καστανιές, δρυς, αγριόλευκες και φτέρες, αλλά και σε χωμάτινα μονοπάτια του βουνού, καλυμμένα με παχύ στρώμα από τα φύλα που πέφτουν, με στόχο να βιώσουμε, παράλληλα με την σωματική άσκηση, την ψυχική ευεξία που προσφέρει το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον του.

Οι πεζοπορικές Διαδρομές Υγείας απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και πρότερης εμπειρίας.

Με την δήλωση συμμετοχής στο τηλ: 6931169428 και healthypathsinpelion.gr, λαμβάνετε:

  • χρήσιμες πληροφορίες για την ατομική σας προετοιμασία
  • το σημείο συγκέντρωσης,
  • την ώρα έναρξης και επιστροφής,
  • την διάρκεια και την διαδρομή της πεζοπορίας

– τα ενδιάμεσα προκαθορισμένα σημεία στάσης,

Όλα αυτά προσαρμόζονται κάθε φορά στις ικανότητες, στις ανάγκες και στον αριθμό των συμμετεχόντων.

Αποκτάμε καλές συνήθειες, φροντίζουμε την υγεία μας, περπατάμε και γνωρίζουμε το μαγικό Πήλιο, συναντάμε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, οι «Διαδρομές Υγείας» πραγματοποίησαν την πρώτη πεζοπορική Διαδρομή Υγείας, και συνεχίζουν και την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Οι «Διαδρομές Υγείας» καλούν τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν για να αποκτήσουν καλές συνήθειες, φροντίδα για την υγεία τους, να περπατήσουν και να γνωρίζουμε το μαγικό Πήλιο, συναντώντας παράλληλα ενδιαφέροντες ανθρώπους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου