ΛΑΡΙΣΑ

Tα πάντα για την ηλεκτροκίνηση στο Fashion City Outlet!

tα-πάντα-για-την-ηλεκτροκίνηση-στο-fashion-city-outlet-875552

Μία άκρως ξεχωριστή έκθεση ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στο Fashion City Outlet από το Σάββατο 5 έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Μήπως ήρθε η ώρα να «πρασινίσετε» τις μετακινήσεις σας; Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε πιο οικολογική την καθημερινότητά σας, αυτή είναι μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε! Το Fashion City Outlet προσκαλεί όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και των νέων τεχνολογιών μετακίνησης να ανακαλύψουν όλες τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση!

Από τις 5 έως τις 12 Νοεμβρίου η καρδιά της ηλεκτροκίνησης χτυπά στον κεντρικό διάδρομο του Fashion City Outlet! Όλα τα γνωστά brands του χώρου θα είναι εκεί με 5 τοπικές αντιπροσωπείες που θα εκθέσουν τα καλύτερα μοντέλα ηλεκτιρκών αυτοκινήτων της αγοράς!

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, να δουν από κοντά τα νέας τεχνολογίας μοντέλα αυτοκινήτων από εταιρείες όπως Hyundai, Kia, Citroen, BMW, PEUGEOT, VOLVO, MINI αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

Το «παρών» θα δώσουν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, από τις αντιπροσωπείες Παπαδόπουλος Α.Ε, ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ Α.Ε, Δ. & Ε. ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ, ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α.Ε.

Η είσοδος για την έκθεση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

Καθημερινές: 10.00-21.00

Σάββατο: 10.00-20.00

Κυριακή: 11.00-20.00

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου