ΤΟΠΙΚΑ

Νέο τροχαίο στην καρδιά του Βόλου – Ενας 17χρονος διασωληνωμένος

νέο-τροχαίο-στην-καρδιά-του-βόλου-εν-871770

Νέος συναγερμός σήμανε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, εξαιτίας δεύτερου σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στην καρδιά του Βόλου, με εμπλοκή αυτοκινήτου και δικύκλου. Στο Αχιλλοπούλειο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, ένας 17χρονος, συνεπιβάτης δικύκλου, το οποίο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο 17χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό.

Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το τμήμα τροχαίας Βόλου, σήμερα το πρωί δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 21χρονος , κινούμενο επί της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου με κατεύθυνση, από την οδό Μακρυνίτσης προς την οδό Κρίτσκη, έχοντας στην πορεία του ρυθμιστική πινακίδα Ρ-1 (Υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας), συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ που οδηγούσε μια γυναίκα 43 χρόνων.

Το αυτοκίνητο κινούνταν επί της οδού Βασσάνη με κατεύθυνση, από την οδό Αναλήψεως προς την οδό Μαγνήτων. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη του δίκυκλου, 17 ετών, καθώς επίσης και υλικές ζημιές των οχημάτων. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με Σταθμό ΕΚΑΒ όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με τραύματα στο κεφάλι, ενώ πραγματοποιήθηκε έλεγχος αλκοομέτρησης στους οδηγούς με τη χρήση ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολομέτρου) με αρνητικό αποτέλεσμα. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου